Date companie
 
 
 
 

Udrea, Cernea și Paleologu nu intră în noul parlament

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Decembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : udrea, parlament, candidat, paleologu, independent, cernea
 

Candidații independenți Elena Udrea, Theodor Paleologu și Remus Cernea nu intră în noul parlament. Potrivit rezultatelor comunicate până la această oră, numărul voturilor primite de cei trei îi situează sub pragul electoral. Udrea, Paleologu și Cernea, care au candidat pentru un mandat de deputat în Capitală, aveau nevoie de circa 25.000 de voturi pentru a câștiga mandate în Camera Deputaților. Potrivit datelor Biroului Electoral Central, după centralizarea a 99% din voturile din țară, Theodor Paleologu a obținut aproape 8.300 de voturi, Remus Cernea, 4.260, iar Elena Udrea doar aproximativ 3.150. După cum se vede, Elena Udrea a obținut cel mai slab rezultat dintre cei trei.

ELENA UDREA, candidat independent "- Pentru o vreme ma retrag din atentia dvs, o sa imi gasesc alte proiecte, nu ca in ultimii 2 ani as fi facut cine stie ce proiecte. O sa imi gasesc proiect privat. - Va e frica de faptul ca nu mai aveti imunitate? - Nu, in niciciun caz. Ce, acum doi ani am avut. La ce a folosit?"

Elena Udrea a adăugat că, probabil, și ”problemele” pe care le-a avut și încă le are i-au determinat pe unii dintre susținătorii săi să nu o voteze. Ea a făcut declarațiile la sosirea la instanța supremă, unde s-a prezentat pentru judecarea dosarului ”Gala Bute”. În București au votat peste 738.000 de alegători.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2