Date companie
 
 
 
 

Ulițe ca la țară, în Cluj Napoca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, strazi
 

Străzi care seamănă cu ulițele de la sat și localnici nevoiți să măture pietrele de pe drum, ca să nu fie aruncate în toate părțile de roțile mașinilor. Se întâmplă în cartierul Someșeni din Cluj-Napoca. Oamenii spun că s-au săturat să primească doar promisiuni de ani de zile. Ei le cer autorităților să le asfalteze străzile, dacă tot plătesc aceleași impozite ca și ceilalți locuitori ai orașului.

VOX bătrână cu mătura în mână: "-V-ar plãcea sã fie asfaltatã strada? -Păi, aș muri împãcatã. Cu anii mei, mãcar un an sã fie asfaltat..."

VOX: "-De când așteptați asfaltarea? -Din `68 stau aici. Și uitați, tot așa, când plouă e dezastru. (...) -E ca la țarã? -La mine e mai bun la țarã."

Reprezentanții Primăriei susțin că acum se lucrează la autorizarea lucrărilor de asfaltare, dar nu știu exact când vor începe efectiv reparațiile.

OANA BUZATU, purt. de cuv. Primăria Cluj-Napoca: "Primele etape din introducerea și începerea lucrărilor de reabilitate au fost deja demarate. Se lucrează la partea de proiectare și de obținere a tuturor avizelor."

În urmă cu o lună, și locuitorii cartierului Sopor au protestat față de lipsa de implicare a municipalității. Zeci de oameni au ieșit cu unelte în mâini și au încercat să-și repare singuri strada.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2