Date companie
 
 
 
 

Ultima zi a Matinalului Efervescent de la Național FM, în copacul de la Opera Comică pentru Copii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : copii, opera, copac, nationalfm, oana, matinal, gainusa, efrvescent, copica, nika
 

Atmosferă efervescentă, și în această dimineață, la Opera Comică Pentru Copii din București! Matinalii, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, au încheiat ciclul emisiunilor realizate la Opera Comică pentru Copii, transmise live pe Național FM și preluate pe Național 24 PLUS, cu o ediție de zile mari. Ascultătorii și telespectatorii au făcut cunoștință cu invitata Matinalului Efervescenti, Nika, o tânără în vârstă de 27 de ani, din Republica Moldova, care a venit în urmă cu 6 ani în București, hotărâtă să se afirme în lumea muzicii.

NIKA, artistă „Cât mai departe. Unde mă duce drumul, acolo o să mă duc și eu. O să fac pași cât mai mulți spre visul meu. 00 22 + 01 11 Îmi place foarte mult să analizez ce se întâmplă, tot ce se întâmplă cu mine, tot ce se întâmplă cu oamenii din jur. Lumea în general. Poate să mă inspire orice. Nu neaparărat scriu mereu despre dragoste, ceea ce este cumva o regulă sau toată lumea scrie doar despre asta. Mie îmi place să scriu despre orice.”

Nika compune piese muzicale încă de la vârsta de 8 ani, așa cum au învățat-o părinții ei, cei care au și susținut-o pentru a merge pe drumul pe care și l-a ales.

OANA PARASCHIV, realizator, Național FM „Ziua de astăzi a fost intensă, ca toată perioada în care ne-am aflat aici, la Opera Comică pentru Copii. Poate cu mai multe emoții, pentru că ne-am obișnuit în spațiul ăsta frumos, cu gândul unde o să fim în continuare.” 

MIHAI GĂINUȘĂ, realizator, Național FM
00 29 „Practic, am fost una cu copacul perioada asta, cinci săptămâni. Din păcate, va urma distanțarea socială de dudul respectiv, dar nu ne vom distanța de publicul nostru.”

MARIAN DICU, director tehnic, Național FM „A fost o idee pe care noi am ținut neapărat să o punem în practică, aceea de a vă ține de urât pe perioada vacanței, când oferta, trebuie să recunoaștem, este destul de modestă pe partea de radio și chiar pe partea de televiziune, pentru Național 24 PLUSsi sperăm căpână acum ați gustat din produsul complex pe care ne-am străduit să-l punem cap la cap și care va continua.” 

Oana Parschiv și Mihai Găinușă pregătesc noi surprize pentru săptămâna viitoare, așa că vă invităm să le fiți alături, începând de luni.

MIHAI GĂINUȘĂ, realizator, Național FM „Am zis că dacă am făcut în copac, să facem submarin, de acum. Ne băgăm sub apă să transmitem. E o glumă! O să fie o surpriză! Uitați-vă de luni, între 7 și 10 dimineața, și când zic uitați-vă, deși vorbim despre radio, este deoarece suntem și pe Facebook, în direct, în fiecare dimineață, Național FM, Matinal Efervescent.” « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2