Date companie
 
 
 
 

Un activist de mediu din Suceava a fost atacat cu pietre, în timp ce urmărea un camion suspect plin cu lemne

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Decembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : suceava, lemne, mediu, atacat, camion, pietre, gater, activist, bodnar, malini
 

Activist de mediu din județul Suceava, atacat și rănit în timp ce urmărea un camion încărcat cu lemne! Miercuri seară, activistul Daniel Bodnar a urmărit camionul suspect până la un gater din localitatea Mălini, unde a fost întâmpinat de câteva persoane furioase, care au început să-l bombardeze cu pietre. În urma atacului, Bodnar a fost rănit, iar automobilul lui a fost parțial distrus. Imediat după ce a fost agresat, Daniel Bodnar a povestit pe rețeaua de socializare tot ce i s-a întâmplat.

DANIEL BODNAR, activist de mediu „Doar o furie de nedescris, vă spun sincer. Nu am crezut că, în România, în 2020... Sun la poliție, aștept ca disperatul! Vrei să faci ceva pentru țara asta... Nu îmi e frică de ei, dar o să plătească nenorociții ăștia.” 

Pe drumul dintre Cornu Luncii și Mălini activistul de mediu apucase să sesizeze Poliția cu privire la transportul de lemne suspect.

prin telefon: IONUȚ EPUREANU, purtător de cuvânt, I.P.J. Suceava „În cursul serii precedente polițiștii au fost sesizați de către un activist de mediu cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni suferint mai multe leziuni. Deplasați la fața locului polițiștii au constatat faptul că un activist de mediu cu vârsta de 34 de ani din municipiul Rădăuți a urmărit în trafic un camion cu lemne, acesta intrând în curtea unui gater. Ulterior, activistul a încercat să continuie filmarea video a camionului respectiv, moment în care a fost atacat cu pietre de mai multe persoane, vehiculul suferind distrugeri, de asemenea, fragmente din parprizul spart, lovindu-l în zona feței pe activistul de mediu. Acesta s-adeplasat ulterior la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Polițiștii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiunii de distrugere sau alte violențe.” 

prin telefon: DANIEL BODNAR, activist de mediu „- Am fost la spital la Cluj, m-au tratat medicii de acolo, au fost foarte de treabă, foarte profesioniști. Totul este în regulă, pot să deschid ochii liniștit, sunt multe cicatrici, dar mă bucur că vederea nu îmi este afectată de acel grav incident. - În momentul de față sunteți internat? - Nu, nu, nu! Am fost internat două ore, mi-au spălat ochii bine, au îndepărtat toate cioburile, toate impuritățile din ochi și mi-au dat tratament zece zile.”

Daniel Bodnar a declarat că va face demersuri pentru obținerea certificatului medico-legal și va depune plângere penală împotriva agresorilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2