Date companie
 
 
 
 

Un adolescent de 17 ani a murit electrocutat în gara Băneasa

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tanar, electrocutat, baneasa
 

Moarte cumplită pentru un adolescent de 17 ani din Capitală. Adolescentul s-a eletrocutat în Gara Băneasa, în timp ce încerca să sară de pe un vagon. Băiatul, practicant al sportului urban parkour, venise în gară cu doi prieteni, pentru a face sărituri de pe trenuri. El s-a urcat pe un vagon și și-a rugat prietenii să îl fotografieze, în timp ce făcea salturi periculoase. Nu a mai apucat însă. S-a electrocutat și a murit pe loc.

VOX Prieten: "S-a urcat pe tren, ne-a pus să fac o poză, când a sărit, a luat foc și a explodat și gata. A făcut o flamă mare, am căzut și eu pe spate, n-am mai văzut nimica un minut."

În momentul săriturii, băiatul a intrat în câmpul electric al liniei de înaltă tensiune. 27 de mii de volți i-au zguduit corpul!

VOX Mecanic de locomotivă: "În momentul impactului cu persoana, tensiunea fiind de 25-27.000 de volți, s-a produs arcul electric."

Medicii sosiți la locul tragediei nu au mai putut face nimic.

Marius Bădescu, medic SMURD: "Un pacient de 17 ani, decedat prin electrocuție, fire de înaltă tensiune, carbonizat."

Nu este prima tragedie de acest fel. În ultimele trei săptămâni, doi copii au murit și cel puțin șase au suferit arsuri grave, după ce s-au urcat pe vagoane și s-au electrocutat.

SORIN MARINESCU, subcomisar, Poliția Transporturi: "Nu se poate controla accesul decât în zone păzite sau îngrădite, aici nu e vorba de o zonã îngrădită.

Părinții adolescentului par urmăriți de un blestem, pentru că și-au pierdut toți cei trei copii. Fiica lor a murit intoxicatã cu monoxid de carbon când avea 12 ani, iar celălalt băiat a pierit într-un accident de circulație.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2