Date companie
 
 
 
 

Un adolescent din județul Suceava și-a reclamat mama la 112, pentru că îl bătea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bataie, 112, suceava, mama, protectia, adolescent, rele, tratamente, copilului, salcea, reclamat
 

O femeie din orașul Salcea, județul Suceava, a fost dată pe mâna poliției chiar de fiul său, în vârstă de 15 ani, care o acuză de rele tratamente. Adolescentul a fugit de acasă și a sunat la 112, unde a spus că este bătut de mama lui.

VOX "Sun la 112, că mă omoară mama. M-a bătut mama. A plecat din curte. Nu am văzut urme pe el deloc. Așa, fugitiv, a fost și a plecat din curte."

Mama copilului are însă altă variantă. Ea spune că băiatul are probleme psihice, în urma traumelor suferite după ce ea a divorțat de tatăl lui.

VOX "Nu are semne de violență, copilul meu. A rămas cu stres de la taică-su`. Își bate joc poliția! Doar am spus la poliție că e copilul bolnav. Eu am grijă de copil."

IONUȚ EPUREANU, purtător de cuvânt, I.P.J. Suceava "Copilul prezenta urme vizibile de violență pe corp și era vizibil afectat emoțional. Tocmai de aceea a fost internat la Centrul de Servicii Comunitare Suceava. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, pe numele mamei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului."

Cazul a intrat și în atenția Protecției Copilului.

NICOLETA DANELIUC, purtător de cuvânt, D.P.C. Suceava "Colegii de la Serviciul Urgențe au luat legătura cu primăria, au solicitat o anchetă socială. Se vor deplasa și la mamă, acasă!"

Inspectorii Direcției pentru Protecția Copilului Suceava vor decide soarta copilului, în baza concluziilor anchetei socială.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2