Date companie
 
 
 
 

Un angajat al Penitenciarului din Târgu Jiu a stat trei zile în greva foamei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : penitenciar, greva, targu, sef, foamei, jiu, ofiter, biroul, george, functie, prevenire, filias, criminalitatii
 

Un angajat al Penitenciarului din Târgu Jiu a stat, timp de trei zile, în greva foamei, după ce a aflat că postul pe care l-a recâștigat în justiție a fost scos la concurs. Conducerea penitenciarului refuzã sã-l repunã pe salariat în funcție, pe motiv cã nu a primit încã o decizie a instanței. După ce i s-a făcut rău în cursul nopții și la sfatul medicului său de familie, ofițerul George Filiș a întrerupt greva foamei. El își vrea înapoi postul de șef al Biroului de Prevenire a Criminalitãții, pe care l-a câștigat în instanțã și pe care l-a deținut pânã acum trei ani. Atunci, el a fost revocat din funcție, fiind acuzat cã urmãrea, în timpul serviciului, filme pentru adulți. În momentul de fațã, el îi ține locul șefului Biroului Educație și Asistențã Psihosocialã.

GEORGE FILIȘ, ofițer, Penitenciarul Tg. Jiu "Nu mi se pune în aplicare o decizie definitivã și irevocabilã. Au folosit probe falsificate în recurs. Au emis ordine de ministru fãrã acoperire, falsificate. Veți vedea ordine de ministru cu antetul Administrației Naționale a penitenciarelor. Aflu, ieri, cã A.N.P. a anunțat cã. în locul meu. aduc un alt ofiter."

NISTOR SENDILE, purtător de cuvânt, Penitenciarul Tg. Jiu "Pe 21 august, domnul George Filiș a depus o cerere, prin care solicita sã fie repus pe o funcție, din care fusese revocat anterior. Dumnealui nu a așteptat sã treacã termenul, pentru această cerere. Pânã în prezent, noi nu avem aceastã hotãrâre a instanței."

Ofițerul susține cã totul este o rãzbunare, întrucât este martor într-un dosar instrumentat de D.N.A., în care fosta conducere a penitenciarului este urmãritã penal.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2