Date companie
 
 
 
 

Un angajat Electrica, lovit intenționat cu mașina

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Ianuarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, spital, masina, angajati, buzau, internet, electrica, patron, furat, cabluri, lovit
 

Scandal urias în Buzău! Un angajat Electrica a fost lovit cu mașina de patronul unei firme locale de internet. Colegii electricianului susțin pun că șoferul a dat peste el intenționat apoi a coborât la el si l-a luat la bataie. În schimb patronul firmei spune că angajatii companiei lucrau ilegal și că i-au furat cablurile de internet.

AMBIANȚĂ "Ei sunt parcați aici fără să fie semnalizați, carosabilul e ud, n-am reușit. Nu este adevarat! Am fost șofer în mașina respectivă, pe avarii, protejam oamenii care lucrau pe stâlp pe scară. Dumnealui a venit intenționat spre colegul meu și l-a lovit puternic, apoi a coborât din masina și i-a mai dat doi pumni în bot."

În timp ce politistii făceau masuratorile la locul incidentului, cearta a continuat.

AMBIANȚĂ "Am frânat fix, m-am oprit aproape de el și doar s-a sprijinit cu o mâna pe masină. Nu e adevarat, domne, e lovit si are sânge pe el, l-am bandajat eu cu trusa medicală din mașină."

VOX "Au intervenit în rețeaua Nanonet fără drept, fără să aibă dreptul să facă asta. Au luat cabluri și echipamente Nanonet, sunt în masina lor "

AMBIANȚĂ "- Dar de ce furati? - Dar de ce ati bătut băiatul meu? - Dar de ce furați? - Dar n-am furat nimica. - Mata de ce dai peste el? Și l-ai și bătut? - De ce sunt în mașina dvs echipamente și cabluri?"

Electricianul a fost luat de ambulanță și dus la spital. Politia a deschis o anchetă în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2