Date companie
 
 
 
 

Un apartament a fost cuprins de flăcări din cauza unui scurtcircuit, la Constanța

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Iulie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiu, apartament, scurtcircuit
 

Incendiu violent într-un bloc de locuințe din Constanța! Focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit, într-un apartament situat la etajul trei al blocului. În acel moment, proprietarii nu erau acasă. Vecinii au observat fum pe casa scării si au sunat imediat la 112. Pompierii au sosit urgent și au evacuat toate persoanele aflate în imobil. 

VOX, pompier: "Am fost anunțați că arde un apartament. S-a găsit un frigider și o mașină de spălat care a ars. Blocul era inundat foarte mult cu fum. Am acționat la evacuarea persoanelor care erau la etajele inferioare si superioare. Nu sunt victime. Am actionat cu 2 autospeciale cu apă și spumă. (...) Apartamentul are 35 de metri, sunt afectați în totalitate." 

Pompierii au reușit să lichideze incendiul, însă apartamentul a fost distrus. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Când a ajuns acasă și a văzut ce s-a întâmplat, proprietara a făcut atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale. « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2