Date companie
 
 
 
 

Un automobil s-a rupt în două și șoferul a murit, într-un accident produs la Suceava

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Iunie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, sofer, anglia, suceava, iubita, copac, automobil
 

Accident mortal la Suceava! Un șofer, în vârstă de 21 de ani, recent întors din Anglia, a intrat cu autoturismul într-un copac. Tânărul conducea un autoturism de lux înmatriculat în Marea Britanie și cu volan pe dreapta. La un moment dat, a intrat într-o depășire periculoasă, a acroșat o mașină, apoi s-a izbit de un copac. În coliziunea extrem de puternică, autoturismul s-a rupt în două, iar tânărul a murit pe loc.

VOX "- A tras dreapta de volan și s-a dus direct în copac. - Deci, a făcut o depășire neregulamentară. - Da, da."

VOX "Mașina era, așa, înconvoiată pe copac și înconvoiată, așa, pe după. Probabil că a depășit și din față venea altul. El a depășit și ăsta, dar a fost acroșat cu cineva."

Practic, tânărul șofer nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Medicii care au intervenit la locul accidentului au constatat doar decesul.

VOX "Noi l-am găsit în stop cardiorespirator, leziuni incompatibile cu viața. Nu se mai putea face nimic pentru el deoarece prezenta leziuni deosebit de grave."

VOX "Am trecut la descarcerarea victimei și asigurarea zonei, verificarea eventualelor scurgeri de carburant."

Tânărul mergea spre Suceava, în vizită la iubita sa. Abia se întorsese de la muncă din Anglia, pentru a petrece vacanța în țară.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Accident mortal în Hunedoara ( 31 Iulie 2020 )

  Tragedie la ieșirea din municipiul Hunedoara! Un bărbat de 42 de ani și-a pierdut viața. Șoferul se deplasa spre Deva și a intrat cu mașina pe contrasens. 

 • Ultima zi a Matinalului Efervescent de la Național FM, în copacul de la Opera Comică pentru Copii ( 30 Iulie 2020 )

  Atmosferă efervescentă, și în această dimineață, la Opera Comică Pentru Copii din București! Matinalii, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, au încheiat ciclul emisiunilor realizate la Opera Comică pentru Copii...

 • Accident mortal, în județul Ialomița ( 12 Iulie 2020 )

  Un mort și patru răniți, între care un copil de trei ani, într-un grav accident rutier, produs pe drumul comunal dintre Roșiori și Chiroiu, în județul Ialomița! Un bărbat de 24 de ani, din Roșiori, care nu avea...

 • Accident mortal cu un skijet, la Giurgiu ( 11 Iulie 2020 )

  Teribilism mortal, pe Canalul Plantelor din Giurgiu! Un bărbat de 35 de ani a murit înecat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce s-a dat cu skijet-ul. Femeia în vârstă de 30 de ani, care era cu el, a căzut...

 • ”Matinalul efervescent”, cu Amna alături de Mihai și Oana ( 8 Iulie 2020 )

  Matinalul Efervescent a fost transmis în direct din copac și astăzi, de la Opera Comică pentru Copii din Capitală! Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au avut-o invitată pe AMNA.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2