Date companie
 
 
 
 

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat pe un câmp din Brașov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ghimbav, avion, aterizare fortata
 

O altă tragedie aviatică a fost gata să se producă pe un câmp din județul Brașov, langă Drumul Național 1, acolo unde un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat. La bordul aparatului se afla doar pilotul, în vârstă de 46 de ani, care a suferit răni ușoare.

AMBIANȚĂ "Erau mai mulți pasageri? Haideți, vă rog. -Dar ce aveți cu mine? Nu înțeleg. -Sunteți persoana de întreținere, nu ne spuneți și nouă ce s-a întâmplat? -Nu."

La fața locului, au ajuns imediat două echipaje: unul de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență și unul medical, care i-a acordat îngrijiri pilotului.

STELIAN RĂCHIȚEAN, șef, I.S.U. Brașov: "Nu a trebuit transportat, întrucât nu a suferit leziuni grave. Este conștient, este pe picioare, a refuzat transportul la primiri Urgențe. În momentul de față, nu mai prezintă niciun pericol."

LIVIU NAGHI, purtător de cuvânt, I.P.J. Brașov: "Pilotul se află în afara oricărui pericol. Vom stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Urmează să facem cercetări împreună cu autoritățile competente."

Ajuns cu roțile în sus, după aterizarea forțată, avionul a fost ridicat de pe câmp și dus pe aerodromul din Ghimbav, fapt pentru care traficul pe DN1 a fost restricționat timp de o oră.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2