Date companie
 
 
 
 

Un avion particular de mici dimensiuni a aterizat forțat, în județul Giurgiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : isu, avion, Giurgiu, aterizare, fortata
 

Avionul particular de mici dimensiuni care a aterizat de urgență pe un câmp din județul Giurgiu a avut probleme la elice. Avionul avea la bord două persoane, un român de aproximativ 60 de ani, și ginerele său, cetățean american, de 38 de ani. Cei doi au scăpat cu răni ușoare. Aeronava a fost observată în mijlocul câmpului de un localnic, care a sunat la 112.

GABRIELA OLEXIUC, purtător de cuvânt, I.S.U. Giurgiu ”- Localnicul respectiv ce a spus, mai exact, când a sunat? - Că este vorba de un avion de mici dimensiuni, care a aterizat pe un câmp, în apropierea padurii Mihai Bravu și că sunt două persoane care au reușit să iasă.”

Imediat, la locul incidentului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu, echipaje de poliție și două ambulanțe. Cei doi bărbați au reușit să iasă singuri din avion și au primit îngrijiri medicale pe loc.

GABRIELA OLEXIUC, purtător de cuvânt, I.S.U. Giurgiu ”Aceștia sunt în stare destul de bună, refuzând transportul la Unitatea Primiri Urgențe.”

Cei doi au anunțat din timp că vor ateriza, întrucât au constatat că sunt probleme la elice, iar, ulterior, s-a stricat și sistemul de aterizare. La miezul nopții, după ce anchetatorii au strâns probe, angajații pilotului au venit să preia avionul.

AMBIANTA ”- Suntem angajații pilotului. - Și v-a trimis să luați avionul? - Da, bineînțeles!”

Ancheta continuã, pentru a se stabili cu exactitate cauzele incidentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2