Date companie
 
 
 
 

Un bãrbat din Tulcea a ajuns la spital cu arsuri dupã ce a explodat butelia din apartament

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : explozie, bloc, butelie
 

Explozie într-un bloc din Tulcea. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe față și pe mâini, după ce butelia din apartamentul în care locuia a explodat. Vecinii spun cã bãrbatul ar fi vrut sã se sinucidã, pentru cã a fost pãrãsit mai întâi de soție, apoi de amantă. Acesta a fost dus de urgență la Spitalul Județean și este în afara oricãrui pericol.

AMBIANȚĂ (vecinii în fața blocului): "A dat drumul la butelie ca să se omoare bãiatul. Din cauza unei iubite, unei fete, sã murim naibii cu toții."

FLORENTIN PETRE TULCEANU, purtător de cuvânt, I.S.U. Tulcea: "S-au acumulaz gaze în apartament, proprietarul a aprins lumina, s-a produs explozia, a afectat și apartamentul vecin, de la care a sãrit ușa și fereastra."

Bărbatul a fost preluat de un echipaj de la Ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, pentru investigații suplimentare. El s-a ales doar cu arsuri ușoare și este în afara oricărui pericol.

DUMITRU VÂLCU, director medical, Serviciul de Ambulanță Tulcea: "Imediat i s-a acordat primul ajutor, care a constat în monitorizare și prezenta arsuri la nivelul feței și membrelor superioare."

Bãrbatul stătea cu chirie în apartament, iar proprietarul este plecat în strãinãtate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2