Date companie
 
 
 
 

Un băiat a murit la trei zile după ce a fost trimis acasă de la spital

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, baiat, dosar, medic, ploiesti, mort, ucidere, culpa, penal, bunica, ionut, pediatrie, ulcer
 

Dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul unui copil care a murit în condiții suspecte! Băiatul în vârstă de 12 ani a murit la trei zile după ce fusese transportat de urgență la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, cu dureri cumplite de abdomen. Medicul care l-a consultat a spus că este balonat și l-a trimis înapoi acasă.

VOX "Zic, nu e la internare? Nu, doamnă, că n-are nimic copilașul."

VOX "Se uita la amărâții aștia și văd că nu știu să vorbească și îi trimit acasă."

Ionuț avea însă o boală foarte gravă. Era acasă cu bunica, în momentul în care i s-a făcut rău din nou. Femeia a sunat la salvare, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

VOX "Acasă i-a fost rău de tot. Marți, în fața mea a căzut."

VOX "M-a sunat mama. L-a găsit mort jos, atâta știu. Nu mi-a spus nimic de apendicită, nu mi-a spus nimic, nimic. Doar balonat, atât."

VOX vecina: "Eu l-am văzut duminică. Se văita foarte rău de burtă, spunea că nu poate să respire. Nu i-a făcut nimic. Vă dați seama, i-a făcut o injecție, nu o ecografie, nimic."

Reprezentanții spitalului susțin că boala era asimptomatică.

ORESTA VASILE, manager, Spitalul de Pediatrie Ploiești "Avea parametri normali, respirație normală, tensiune normală, fără febră. I-am făcut tratament de urgență pentru vărsătură, pentru durere, a eliminat gaze, s-a liniștit."

Necropsia a scos la iveală un fapt cutremurător! Copilul a murit după ce a facut peritonită în urma unui ulcer perforat. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2