Date companie
 
 
 
 

Un băiat a murit și un altul a fost grav rănit, într-un accident produs în județul Buzău

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : masina, baiat, buzau, mort, viteza, adolescent, ranit, copac, boldu, cosmin, vali
 

Teribilismul vârstei i-a adus sfârșitul unui băiat de 15 ani din localitatea Boldu, județul Buzău! Adolescentul a furat mașina familiei și a gonit nebunește pe șosea, până a pierdut volanului și s-a izbit de un copac. Impactul a fost atât de puternic, încât bucăți din mașină au zburat pe câmp. Cosmin, băiatul de la volan a murit pe loc. Vali, un prieten care se afla și el în autoturism, a fost grav rănit și, acum, se zbate între viață și moarte la spital.

AMBIANȚA "A fost cheia în geaca de aseară. Eu am băgat mașina în curte, aseară. Nu știu ce a fost în capul lui. Nu știu!"

Cosmin și Vali au crescut împreună și erau cei mai buni prieteni. La fel ca mulți adolescenți, cei doi boboci de liceu erau pasionați de mașini. Când au pus mâna pe mașină și au plecat la plimbare, nu s-au gândit nicio secundă la consecințe. Pe Cosmin nu l-a incomodat nici faptul că mașina avea volanul pe dreapta. Dimpotrivă, a apăsat la maximum pedala de accelerație. În momentul în care anchetatorii s-au apucat să verifice resturile mașinii, au constatat că acul vitezometrului încremenise la 140 de kilometri la ora.

VOX "Viteza! Tineret fără permis!"

VOX "Toroapele astea cu volanul pe dreapata, este disperare cu ele! El, neavând nici experiență, probabil l-a luat vântul. Era pasionat de fiare, de motoare, îi placea foarte mult chestia asta."

După doi kilometri, adolescentul nu a mai reușit să stăpânescă volanul și mașina a zburat direct într-un copac de la marginea drumului.

AMBIANȚĂ "Ce șanse să mai aibă, dacă mașina-i ruptă în bucăți? Asta-i viața!"

Vali a fost găsit în stare gravă la locul accidentului și a fost transportat la spital. Din păcate, Cosmin nu a mai putut fi salvat. Acum, părinții se pregătesc de înmormântare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2