Date companie
 
 
 
 

Un băiat de 11 ani din Mehedinți, dispărut de acasă de trei săptămâni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mehedinti, jandarmi, copil, politisti, Voluntari, neagoe, alin, disparut, recea
 

Alertă în Mehedinți, unde un copil de 11 ani a dispărut de acasă de trei săptămâni! Zeci de jandarmi, polițiști și localnici încearcă să dea de urma lui.

AMBIANTA "Deci facem un aliniament, de 150 metri, din cinci în cinci metri, orice date, obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte, semne."

Alin Neagoe, din satul Recea, a fost văzut ultima dată pe 29 iunie. Mama sa spune că, acum trei săptămâni, Alin a plecat cu fratele său mai mare și cu verișorul lor în vârstă de 15 ani, la o sărbătoare, într-un sat învecinat. A doua zi, acasă s-a întors doar fratele cel mare, care a povestit că verișorul lor i-a bătut, iar ei au fugit. De atunci nimeni nu mai știe nimic de Alin.

VOX "- Nu știu, doamnă, că tot așa îl caut și am dat la poliție să-l caute. Am căutat și eu, pe aici, pe câmp, și nu! - La rude l-ați căutat? - Da, am sunat! Degeaba, nu stie nimeni!"

Părinții au sesizat autoritățile abia marți, 8 iulie. Acum, 30 de polițiști, 30 de jandarmi și 15 voluntari încearcă să-l găsească pe băiat.

VOX "- Am aflat că a dispărut. - Îl cunoașteți? - Nu îl cunosc. Am venit în ajutor. Am auzit că a plecat de aici, de la o distracție, de la Sfântul Petru."

NICOLAE LOHON, purtător de cuvânt, I.P.J. Mehedinți "În momentul de față se efectuează cercetări. S-a constituit un colectiv, pentru a desfășura activitățile de căutare. "

Anul trecut, Alin a mai dispărut de acasă câteva zile. El a fost găsit, atunci, la o stână din apropierea satului în care locuiește.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2