Date companie
 
 
 
 

Un băiat și o fată din județul Botoșani, găsiți inconștienți pe câmp după ce au consumat alcool

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Septembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : alcool, copii, camp
 

Caz revoltător în județul Botoșani! Doi copii de șapte, respectiv opt ani au fost găsiți inconștienți pe un câmp de un localnic. Omul a sunat imediat la 112. În timp ce medicii le acordau copiilor primul ajutor, părinții unuia dintre ei au venit în grabă să vadă ce s-a întâmplat.

AMBIANȚĂ, localnic: "Fata, am crezut că e moartă că nu am sesizat mișcări respiratorii la ea. (...) M-am gândit la intoxicație, i-am întors pe o parte ca să nu se înece și fata a început să-și revină ușor, și-a revenit, iar a căzut în inconștiență."

AMBIANȚĂ: "Dar își revine asta vreau să vă întreb. Da își revine stai fără grija."

După ce copiii și-au mai revenit, salvatorii au încercat să afle de la ei ce au băut. Localnicii cred că micuții au găsit o sticlă cu alcool pe câmp.

AMBIANȚĂ: "Ai găsit vreo sticlă? Ai băut din ea? Nu știu! Dar cine a băut tu nu ai băut? Nici nu ai gustat?"

VOX, medic: "Au halenă alcoolică, stare generală bună, nu sunt în comă, (...) diagnosticul e ăsta intoxicație cu alcool ceva de vin, nu poți să discuți cu ei."

Polițiștii au venit și ei la fața locului și i-au luat la întrebări pe părintii băiatului, care habar nu aveau unde erau plecați copiii. Mama fetiței este plecată la muncă în străinătate, iar copila este în grija bunicii.

AMBIANȚĂ: "A venit și mi-a zis mamă plecăm. Când? Erai acasă. Dormeam! De la vaci s-a dus la matale? Nu, eu nu m-am întâlnit cu el. Eu când am urcat aici nu erau am crezut că sunt pe la livadă"

Oamenii legii au deschis o anchetă. Cazul a intrat și în atentia Direcției pentru Protecția Copilului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2