Date companie
 
 
 
 

Un băiețel de două luni din Arad, în comă, dupa ce a fost bătut

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arad, spital, coma, batut, mama, bebelus, concubin, lovituri, fractura, craniana, coaste, fisurate
 

Un bebeluș în vârstă de numai două luni, din județul Arad, a ajuns în comă la spital, dupa ce a fost bătut. Cel mai probabil, micuțul a fost lovit de mama lui sau de concubinul acesteia. Medicii au descoperit că bebelușul are fractură craniană și coastele fisurate. Cei doi nu recunosc, însă, că l-ar fi agresat pe băiețel.
 
ANDREI WIENER, director medical, Spitalul Județean Arad "A fost adus în comă, cu traumatisme vizibile cranio-cerebrale și toracice, cu insuficiențã respiratorie acutã, anemie severã. În urma examenului tomografic s-au identificat fracturi costale multiple și hemoragie cerebralã."

Mama, in varsta de 21 de ani și concubinul ei, în vârstă de 27 de ani, locuiesc în comuna Vinga și au împreună patru copii. Femeia susține că micuțul a ajuns în această situație, fie din cauză că s-a înecat cu lapte, fie că a căzut din pat.

AMBIANȚĂ "- Ce s-a întâmplat? - Ce sã se întâmple? S-a înecat cu lapte. - E bãtut copilu'? - Cum să fie bãtut? - Unde e copilu' acum? - E la spital. Mergeți la spital!"

Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale bebelușului. Dacã își va reveni, micuțul va avea nevoie de foarte multe operații.

ANGELA STANA, purtător de cuvânt, D.G.A.S.P.C. Arad "Așteptăm rezultatele investigațiilor medicale. În paralel, reprezentanți D.G.A.S.P.C. Arad au demarat o anchetã, pentru a vedea care sunt condițiile din aceastã familie."

Polițiștii arădeni au ridicat hăinuțele pline de sânge ale bebelușului, iar criminaliștii le analizează. Oamenii legii așteaptă acum un raport medico-legal, pentru a decide ce măsuri vor lua.

CAMELIA TUDUCE, purtător de cuvânt, I.P.J. Arad "Sigur, declarațiile mamei și concubinului nu concordã cu starea de sãnãtate a micuțului, care se aflã în stare gravã la spital. Ei sunt cercetați sub aspectul sãvârșirii infracțiuni de loviri și alte violențe."

Dacã băiețelul nu va supraviețui, politiștii vor schimba încadrarea, în lovituri cauzatoare de moarte.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2