Date companie
 
 
 
 

Un băiețel de opt ani, din Arad, a fost omorât de vaca unor vecini

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, decedat, curtea, vecini, baietel, vaca, copite
 

Caz înfiorător într-o localitate din Arad. Un copil de opt ani a murit călcat sub copite de vaca vecinilor. În timpul atacului, animalul i-a smuls copilului și un braț.  Băiețelul a fost transportat la spital, dar a decedat din cauza traumatismelor.

ZENO MOLDOVAN, șef secție Pediatrie, Spitalul Județean Arad "Pacientul a fost adus în stare gravã de SMURD, prezenta leziuni multiple și foarte grave. Au atins creierul, cu contuzie cerebralã. (...) Tensiune 0, adus în stop."

Incidentul a avut loc în timp ce băiețelul era în curtea vecinilor, împreună cu fratele său, în vârstă de zece ani. Cei doi au vrut să se joace cu animalele din gospodărie. La un moment dat, mezinul a prins funia care ținea vaca legată de un copac. Animalul s-a speriat și a sărit cu copitele pe copil.

CAMELIA TUDUCE, purtător de cuvânt, I.P.J. Arad "Colegii mei au întocmit pe numele proprietarei aceste vaci un dosar de urmãrire penalã, sub aspectul sãvârșirii infracțiunii de ucidere din culpã."

Cazul este, acum, în achetă. Procurorii îi audiază atât pe proprietarii animalului, cât și pe părinții copilului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2