Date companie
 
 
 
 

Un bărbat a amenințat că se sinucide, ca să scape de închisoare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, permis, amenintare, inchisoare, barbat, etaj, condamnare, balcon, suspendat, sincidere, sapte
 

A amenințat că se aruncă în gol, de frica închisorii! S-a întâmplat noaptea trecută, într-un cartier din Galați. Un bărbat de 40 de ani, pe care polițiștii veniseră să-l ridice pentru a ispăși o condamnare, a făcut un atac de panică. Omul a amenințat că se aruncă de la balconul locuinței sale, aflată la etajul șapte. El este condamnat la închisoare, din cauză că a condus cu permisul suspendat.

VOX "Noi când am ieșit afară așa spunea, că vrea să se arunce."

VOX "A amenințat, dar nu știm de la ce și cum."

VOX "A intrat înăuntru, negociază cu poliția, dă declarații."

Zeci de minute, oamenii legii au stat de vorbă cu bărbatul și, în cele din urmă, l-au convins să renunțe la gestul extrem.

AMBIANȚĂ "De ce ați vrut să vă aruncați?"

EUGEN CHIRIȚĂ, purtător de cuvânt, I.S.U. Galați "Am fost solicitați să intervenim, tentativă de suicid, etaj șapte. Echipele de poliție au negociat și au reușit să-l dea jos de pe balcon."

Până la urmă, polițiștii l-au dus la Penitenciarul Galați. Bărbatul are de ispășit o pedeapsă de un an și 4 luni de închisoare, din cauză că anul trecut a fost prins conducând pe drumurile publice, deși avea permisul de conducere suspendat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2