Date companie
 
 
 
 

Un bărbat a fost atacat de mai mulți indivizi înarmați cu cuțite, în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, Camataru, barbat, atacat, cutite, clan
 

Incident în apropierea unui restaurant din centrul Capitalei. Un bărbat a fost atacat de mai mulți indivizi, care aveau cuțite asupra lor. Omul a suferit doar câteva zgârieturi, pentru că a reușit să urce într-o mașină și să fugă. Familia bărbatului spune că atacatorii sunt membrii clanului Cămătaru.

VOX "Domnul Nuțu taie si spânzură în România. Da!"

Mama bărbatului îi acuză pe membrii clanului lui Nuțu Cămătaru că, în urmă cu trei luni, i-ar fi amenințat fiul că-l omoară, dacă nu le dă o sută de mii de euro.

VOX "Noi atuncea am crezut cã e un avertisment, așa, nicidecum cã se întâmplãm asta."

VOX "N-am mai avut conflicte cu ei până acuma, dar acum a fost unu si bun. N-am fãcut niciodatã afaceri cu ei, nu facem niciodatã afaceri cu Nuțu si nimeni din anturajul lui."

Sora bărbatului spune, însă, că acest conflict este mai vechi și că nu e prima oară când scot bani din buzunar pentru viața lor.

VOX "- I s-a mai cerut bani si acum vor din o sută de mii de euro.  - Deci i-a mai dat, nu? - Păi i s-a mai dat de fricã. Mai i s-a dat o datã bani, de fricã.''

Bărbatul a primit îngrijiri medicale la Spitalul Floreasca, apoi a fost dus la Sectia 6 de Poliție pentru audieri. Polițiștii din București sunt acum pe urmele agresorilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2