Date companie
 
 
 
 

Un bărbat a fost împușcat din greșeală, la o vânătoare ilegală din jud. Iași

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : iasi, impuscat, tanar, vanatoare, pasari, tibana, alica
 

Un tânăr din localitatea ieșeană Țibana a fost împușcat din greșeală, în timpul unei partide ilegale de vânătoare. Victima în vârstă de 30 de ani si un angajat al Direcției Silvice Vaslui vânau păsări in apropierea satului Glodenii Gândului. La un moment dat, pădurarul a tras un foc de armă, iar una dintre alice a ricoșat și l-a atins pe tânăr în zona gâtului. Barbatul aflat în spatele unei tufe nici nu a simțit când a fost rănit, dar, la scurt timp, n-a mai putut respira. Când a ajuns la spital, medicii au descoperit că i-a fost perforată traheea.

DIANA CIMPOIEȘU, purtator de cuvant, Spitalul "Sf. Spiridon" Iași
"A fost diagosticat cu o plagã la nivel cervical, la nivelul regiunii gâtului anterior, un orificiu de pãtrudere a unui proiectil de tip alice La momentul initial, prognosticul era nefavorabil."

dr. GABRIEL IOSUP, șef A.T.I., Spitalul de Pneumoftiziologie Iași
"Prognosticul rãmâne rezervat, pentru cã depinde de rezultatul acestor investigatii, însã fiind o alicã relativ micã..."

În fața polițiștilor, pădurarul s-a apărat spunand că a fost nevoit să tragă, pentru a speria păsările de pradă. Angajatul Directiei Silvice Vaslui este cercetat insa pentru braconaj și uz ilegal de armă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2