Date companie
 
 
 
 

Un bărbat a fost împușcat mortal, la o partidă de vânătoare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, inima, militar, impuscat, inchisoare, padure, vanatoare, mistreti, prieten, bologa
 

Ucis la vânătoare, de un coleg! Un militar de 42 de ani a fost împușcat în inimă, în timp ce se afla la vânătoare de mistreți. Tragedia a avut loc într-o pădure din apropierea localității Bologa, județul Cluj. Bărbatul, subofițer la o unitate militară din Cluj-Napoca, era în concediu de odihnă.

VOX "- Avea experiență de vânător? - Da, echipa de mult e formată de vânători. Nu sunt începători dintr-ăștia. - Păi, și cum s-a întâmplat? - L-a confundat cu mistreț, ceva, și a zis ăla e și trag."

Primele date arată că a fost vorba de un accident. Militarul și cel care l-a ucis din greșeala erau prieteni de-o viață și fuseseră la multe partide de vânătoare împreună.

VOX "Lucra la armată, la Someșeni, și pasionat de vânătoare. Colegi de-ai lor au zis că ăla care a tras a văzut un boschet dintr-ăsta că mișca ceva și a crezut că e mistreț."

Vânătorul împușcat n-a avut nicio șansă de supraviețuire. Glonțul a fost tras de la doar câțiva metri distanță și i-a intrat în inimă. Cazul este cercetat de procurori. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul care a tras riscă până la cinci ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2