Date companie
 
 
 
 

Un bărbat a fost omorât de discul propriului tractor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pamant, barbat, omorat, alba, tractor, cartofi, destin, discul, blandiana
 

Destin tragic al unui bărbat din județul Alba! Un bărbat de 65 de ani, din localitatea Blandiana, a fost omorât chiar de tractorul care i-a asigurat pâinea o viață întreagă. El se pregătea să discuiască pământul pentru cartofi. După ce a pornit motorul tractorului aflat în fața casei, omul și-a amintit că trebuie să schimbe discurile, dar a neglijat să oprească utilajul. A fost prins între disc și tractor, iar pieptul i-a fost zdrobit.

VOX "- S-a sculat de dimineață, a pornit tractorul și a crezut că... Da, a vrut să pună discul, a prins de manetă și l-a prins la piept."

Omul a stat prins între disc și tractor un sfert de oră, până a fost găsit de o rudă care a chemat imediat ambulanța. Medicii au încercat să îl resusciteze aproape o oră, însă nu au reușit să-l salveze.

VOX "Între roată și tirantul de la tractor e o manetă care trebuie ridicată un pic și el a împins-o și n-a mai putut să o tragă înapoi și el s-a ridicat și l-a strâns acolo."

VOX "N-a fost un om bolnav! A fost om sănătos, dar necazul ăsta! Și atâția ani de serviciu!"

Anchetatorii caută să stabilească împrejurările în care și-a pierdut viața tractoristul din Blandiana.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2