Date companie
 
 
 
 

Un bărbat a fost omorât de un urs, în județul Harghita

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : harghita, padure, barbat, omorat, urs, criseni
 

Bărbat omorât de un urs, în județul Harghita! Omul, în vârstă de 35 de ani, a fost atacat de sălbăticiune în timp ce încărca pământ într-o căruță, la marginea pădurii din apropierea localității Crișeni. Bărbatul era însoțit de doi vecini, dar la un moment dat, s-a îndepărtat de aceștia și a fost atacat de urs. Vecinii l-au găsit la pământ, sângerând puternic. Oamenii au alertat serviciul de urgență 112 și echipajul medical care a intervenit la fața locului l-a preluat pe bărbatul care agoniza și l-a transportat la spital. Din păcate, medicii nu au putut să-l salveze. Bărbatul omorât de urs avea două fiice, în vârstă de 9 și 12 ani, pe care le creștea singur, deoarece mama copiilor a plecat la muncă în străinătate.

ANA IACUB, reporter ”Nu este pentru prima dată când localnicii din acea zonă sunt atacați de urși. Președintele Consiliul Județean Harghita a declarat că a cerut în repetate rânduri aprobare pentru extragerea exemplarelor de urși din păduri, din cauză că au fost raportate numeroase atacuri ale acestor sălbăticiuni, precum și daune provocate de asalturile lor în localitățile harghitene. Însă, doar o treime din totalul solicitărilor a fost aprobată.”

Șeful Consiliului Județean a precizat că va cere o anchetă în cadrul Ministerului Mediului, în scopul stabilirii persoanelor răspunzătoare în această situație.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2