Date companie
 
 
 
 

Un bărbat a murit carbonizat, într-un incendiu produs în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, ghencea, pompieri, apartament, barbat, ferentari, carbonizat, incendii
 

Incendii mistuitoare, în noaptea de miercuri spre joi, în Capitală! Focul, izbucnit noaptea trecută într-un apartament din cartierul Ghencea, a curmat viața unui batrân. Pompierii l-au descoperit carbonizat, în casă. Era trecut de miezul nopții, când pompierii au fost alertați că, pe o stradă din cartierul Ghencea, flăcările au cuprins o locuință. În apartament locuiau un pensionar, fiica lui si nepotul. Batrânul dormea singur în sufragerie, camera de unde a izbucnit focul. Fiica și nepotul, care se intoxicaseră cu fum, au fost preluați de echipajul de la SMURD și duși la spital.

VOX ”Cînd am ieșit, că eu stau deasupra, flăcările ieșeau pe geam. Fum pe aici, de nu puteai să ieși. Nu puteai să ieși, din cauza fumului!”

MIHAI TĂNASE, locotenent, I.S.U. ”Ardea cu flacără deschisă și violentă, în sufrageria unui apartament. Dupa lichidarea incendiului, am găsit o persoană carbonizată de sex masculin, de aproximativ 63 de ani. Nu s-a extins focul. Au fost, oarecum, probleme cu fumul, s-a evacuat foarte greu.”

Un alt incendiu, izbucnit în cartierul Ferentari, a făcut scrum un apartament. Proprietarul, deși aflat sub influența alcoolului, a scăpat nevătămat. Focul a izbucnit în balcon și a cuprins întregul apartament. Speriati, vecinii barbatului au iesit din case.

VOX femeie: ”Era flacără mare, până sus! Am fugit cu copii, dezbrăcată. Am zis că ajunge focul, că eu aici stau. Uitați cum am ieșit de frică, ce flacără era.”

Apartamentul, care nu era asigurat împotriva incendiului, a fost distrus în totalitate. Acum, proprietarul este nevoit să se adăpostească pe la rude.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2