Date companie
 
 
 
 

Un bărbat a murit, iar doi copii au ajuns la spital, intoxicați cu otravă pentru șobolani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, spital, mama, copii, murit, barbat, Fetesti, stare, grava, otrava, sobolani
 

Un bărbat din localitatea ialomițeană Fetesti a murit si doi copii sunt în stare gravă, dupã ce s-au intoxicat cu otravă pentru sobolani. Cel care a decedat este tatal minorilor, în vârstă de 9 și, respectiv, 11 ani. Membrii familiei au afirmat că, în urmă cu câteva zile, au împrăștiat prin casă otravă pentru rozătoare. Micutii au fost adusi de urgență la un spital din Capitalã, unde primesc îngrijiri medicale. Ulterior, și mama copiilor a fost transportată la spital, cu aceleași simptome.

AMBIANȚĂ (ambulantã in functiune)

VOX "Copiii sunt în stare general bunã, au fost transportati în conditii bune. Se suspicioneazã o intoxicatie cu fosforol, o substantã folositã în agriculturã, echilibrati hemodinamic si cardio-respirator!"

dr. ELENA PETRIȘOR, șef U.P.U. Spitalul "Grigore Alexandrescu" "Prognosticul rãmâne rezervat! În aceste cazuri complicatiile pot fi foarte grave, chiar fatale!"

dr. ALEXANDRA STREMTEANU, șef Sectia de Pediatrie, Spitalul Fetești "Ameteli, mai somnolent, cu extremitãti reci, veneau dupã sapte ore de vãrsãturi în domiciliu."

VOX "După auzite, ar fi pus niste pastile pentru soareci! Mami, vomitãm, ne e rău!"

La recomandarea specialistilor din cadrul Directiei de Sănătate Publică, accesul în locuința familiei din Fetești este interzis pentru o perioadă de două săptămâni. Politia a deschis o anchetă, pentru că substanța folosită nu putea fi cumpărată decât în anumite conditii si nu de persoane fizice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2