Date companie
 
 
 
 

Un bărbat a murit într-un incendiu, la Drobeta Turnu Severin

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiu, mort, casa, Severin, turnu, drobeta, fum, batran, asfixiat
 

Sfârșit tragic în cazul unui bărbat de 65 de ani din Drobeta-Turnu Severin! El a pierit, noaptea trecută, în incendiul care i-a cuprins casa. Omul a încercat să se salveze, dar s-a asfixiat din cauza fumului și nu a mai reușit să iasă din casă.

VOX "Am ieșit pe geam să fumez o țigară și am vazut fumul pe geamuri. În prima secundă, am zis să cobor să nu mi se pară, dar mi-am dat seama și am pus mâna pe telefon și am sunat la 112. (...) Au spart geamurile, ușa, că de la intrare era închisă și nu aveai cum să intri."

VOX "Probabil, de la o țigară a luat foc. Eu de când văzui mașina de pompieri îmi dădui seama că el e în casă și e mort."

Pompierii l-au găsit pe bătrân căzut în baie. Medicii de pe ambulanță au încercat să-l resusciteze, dar nu au mai reușit să-l aducă la viață.

VOX "Victimă în stop cardiorespirator în urma intoxicatiei cu fum. S-au încercat manevre de resuscitare timp de 40 de minute, dar fără succes."

Bărbatul era despărțit de soția cu care are două fete. Vecinii spun că locuința este blestemată. A mai luat foc de două ori și în unul dintre incendii a murit și tatăl bărbatului. Acum, focul a mistuit tot ce era într-una dintre cele patru camere. Acolo, bătrânul depozitase mase plastice. În urma anchetei se va stabili de la ce a pornit focul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2