Date companie
 
 
 
 

Un bărbat a murit sub privirile copilului său, într-un accident produs la Năvodari

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, spital, ancheta, medici, copil, barbat, ucidere, culpa, Navodari, soferita, vatamare, scuter
 

Un bărbat din Năvodari și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație, chiar sub privirile fiului sau în vârstă de zece ani! Tatăl și fiul fuseseră la cumpărături și se aflau pe un scuter, în drum spre casă, când s-a întâmplat nenorocirea. Într-o intersecție, omul nu s-a asigurat și a fost lovit violent de o mașină care venea cu viteză. În urma impactului, trupul bărbatului a fost proiectat pe parbriz și apoi pe asfalt. Niciunul dintre ei nu purta casca de protecție. Medicii sosiți la fața locului nu l-au mai putut salva.

VOX ”A venit dintr-acolo cu scuterul și a vrut să o ia aici, la stânga, și nu s-a asigurat, și venea domnișoara cu viteză și a intrat în el.”

Copilul a fost trasportat de urgență la spital. El are multiple leziuni, dar medicii spun că acestea nu-i pun viața în pericol.

CLAUDIA TĂTĂRICI, purtător de cuvânt, S.A.J. Constanța "Au fost găsiți doi pacienți, unul de aproximativ 35 de ani, în stop cardio respirator. În urma au fost declaeați decedați și un copil care a fost trasportat la spital."

Șoferița aflată la volanul mașinii care a lovit scuterul s-a speriat de moarte când a văzut ce a făcut. Ea a fost testată cu alcooltestul, dar rezultatul a fost negativ. Acum, femeia este cercetată pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2