Date companie
 
 
 
 

Un bărbat care a furat o mașină, și-a găsit sfârșitul sub un camion

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : masina, brasov, politisti, tanar, murit, barbat, furat, camion
 

A vrut să scape de polițiști și a sfârșit sub un camion! Este vorba de un tânãr de 23 de ani din județul Brașov, care furase o mașină dintr-o benzinărie. El a fost identificat în trafic de polițiști, care au pornit în urmărirea lui. Tânărul a accelerat nebunește, iar după 13 km a pierdut controlul volanului și a intrat sub un camion, tras pe dreapta tot de oamenii legii.

VOX ”Poliția a fãcut filtru aici. A oprit camionul ãsta. El a venit din spate cu vitezã și a intrat fãrã sã frâneze, fãrã nimic. Se vede. Era urmãrit? Da, era urmãrit.”

VOX ”Staționam și a venit din spate și m-a lovit. Eu eram oprit de poliție. Eram în cabină, a fost un impact puternic.”

LIVIU NAGHI, purtător de cuvânt, I.P.J. Brașov ”Au fãcut semn sã se opreascã, nu a oprit la semnal, au fost nevoiți sã se fereascã de autoturismul care rula cu vitezã excesivã și din nefericire a intrat intr-un autocamion oprit pe DN.”

Tânărul a murit pe loc.

CIPRIAN SFREJA, purtător cuvânt, I.S.U. Brașov ”În urma impactului deosebit de puternic bãrbatul de 23 de ani a decedat. S-a intervenit pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Am fost nevoiți să tăiem bordul și să decopertãm autoturismul pentru a scoate persoana decedatã.”

Tânãrul locuia în comuna Șercaia din judetul Brasov și nu avea antecedente penale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2