Date companie
 
 
 
 

Un bărbat care apare decedat în acte se luptă să demonstreze că e viu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Ianuarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : instanta, deces, decedat, roman, acte, cristian, certificat, evidenta, viu, populatiei
 

Situație șocantă pentru un bărbat din Argeș! De mai bine de patru ani, omul în vârstă de 38 de ani încearcă să demonstreze că e... viu! El a aflat că figurează la Evidența Populației ca decedat, în momentul în care a mers la poliție să dea o declarație despre un accident la care fusese martor. Se pare că toate problemele au apărut după ce și-a pierdut toate actele de identitate.

VOX "Am avut documente buletin certificat. Le am pierdut . Am fost verificat de poliție si mi s a confirmat ca fiind decedat in Cluj."

Cristian Roman are o poveste de viață complicată. Bărbatul s-a născut la Vaslui, dar până la 18 ani a crescut la orfelinat. La 20 de ani a ajuns în județul Argeș, unde a fost luat în grijă de o familie înstarită. După ce s-a aflat că figurează ca decedat, familia care l-a luat în grijă s-a străduit să obțină acte de identitate pentru acesta. A apelat chiar si la ajutorul unui avocat.

VOX "Cand am aflat ca a pierdut actele si mi l a gasit mort in acte am început să fac demersuri la politie, la primarie"

VOX "Situația pe care o avem e atipică. Instanțele de judecată pot lamuri care au fost cauzele care au dus la eliberarea acestui certificat de deces."

Autoritățile nu au putut să rezolve problema, din cauză că bărbatul nu a avut legal nicio înregistrare de domiciliu în județul Argeș.

MARIAN BADEA, director S.P.C.L.E.P. Pitești "Pentru a intra in legalitate trebuie sa se adreseze locului de nastere, unde i-au fost întocmite documente si unde a fost inregistrat decesul."

O soluție ar fi ca familia care îl are în grija să atace în instanță certificatul de deces al lui Cristian și, astfel, să-l poata lua în spațiu, dar problema este de durată.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2