Date companie
 
 
 
 

Un bărbat cu probleme psihice și-a înjunghiat mama și sora

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bolnav, crima, atacator, psihic
 

Tragedie la Tecuci, în județul Galați! Un bărbat cu probleme psihice și-a ucis sora și și-a rănit grav mama, apoi a atacat mai mulți localnici cu pietre și o rangă.

VOX rudă: "El spărgea cu o rangă de metal mașinile. Am deschis poarta și când am văzut că vine spre noi cu ranga, i-am zis mamei să intre în curte și am plecat cu mașina. Când m-am întors de la poliție, mama era aici în drum, plină de sânge."

Bărbatul în vârstă de 43 de ani este cunoscut de mulți ani că are probleme psihice. El se afla sub tratament, însă în ultima vreme refuza să își mai ia medicamentele, și se transforma, din senin, într-un monstru. Așa s-a întâmplat și înainte de tragedie. Starea psihică a bărbatului a fost agravată de faptul că băuse alcool la barul din sat. Ajuns acasă, și-a lovit mama în neștire, iar pe bunică a încercat s-o taie cu un fierăstrău.

AMBIANȚĂ: "A spart geamuri, uși, toată casa. Pe bunica a vrut să o taie cu un fierăstrău, are urechea tăiată, e tăiată toată."

Bărbatul și-a atacat apoi sora, care nu a supraviețuit.

LILIANA ISTRATE, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați: "In stare de ebrietate, a aplicat mai multe lovituri în zona capului cu o rangă metalică victimei Chiric Iuliana, sora sa, a fost preluată de o ambulanță, dar a decedat la scurt timp."

Bărbatul a ieșit apoi în stradă. A vandalizat mai multe mașini, a amenințat trecătorii cu o rangă, a aruncat cu pietre și chiar a rănit un șofer.
Vecinii spun că individiul a fost internat la psihiatrie de multe ori, însă de fiecare dată a fost externat.

VOX vecină: "L-au dus la Găești, dar l-au dat înapoi. Apoi l-au dus la Galați, pe jos venea câteodată."

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. El va fi supus unei expertize psihiatrice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2