Date companie
 
 
 
 

Un barbat de 30 de ani, din Timisoara, a fost ucis de prietenul de pahar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : timisoara, inchisoare, tanar, crima, cutit, prieteni, pahar
 

Crimă între prieteni, la Timișoara! Un tânăr, în vârstă de 30 de ani, a fost înjunghiat mortal, de cel cu care băuse toată noaptea prin localurile din oraș. După ce au chefuit bine, aceștia s-au luat la bătaie. Supărat din cauza pumnilor primiți, unul dintre ei și-a luat cu el un amic și o rangă și s-a dus acasă la agresor, hotărât să se răzbune. Planul i-a fost zădărnicit însă de adversar, care a pus mâna pe un cuțit și l-a lăsat fără suflare. Vecinii au auzit strigătele victimei și au sunat la poliție.

VOX "Trei salvări au fost la 5 jumate, 6 fără 10. Am stat să văd pe cine ia. Nu a mai luat pe nimeni."

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul înjunghiat. Criminalul a fost arestat.

MĂDĂLINA MEZDREA, purtător de cuvânt, I.P.J. Timiș "Pe fondul consumului de alcool, a izbucnit o altercație între trei persoane, în urma căreia una de 30 de ani a decedat, în urma mai multor lovituri de cuțit. Atât suspectul, cât și persoanele implicate în scandal, au fost conduse la audieri."

Tânărul care și-a înjunghiat prietenul are doar 19 ani și riscă până la 20 de ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2