Date companie
 
 
 
 

Un bărbat de 32 de ani este căutat în apele râului Teleajen

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prahova, pompieri, dig, barbat, munca, bicicleta, raul, bucov, teleajen
 

Căutări disperate ale pompierilor într-un râu din județul Prahova! Un bărbat în vârstă de 32 de ani n-a mai ajuns la muncă și se crede că a căzut cu bicicleta în apă și a fost luat de puhoaie.

VOX "- A plecat la serviciu și n-a ajuns. - Și de obicei traversa râul? - Nu, o lua roată pe la... Dar, aseară, a plecat târziu. Întârzia, și a zis să scurteze drumul. A sunat colegul de la muncă și i-a zis că o să treacă râul ca să ajungă mai repede."

Bărbatul din localitatea Pleașa a fost văzut ultima dată vineri seara, când a plecat la serviciu. El ar fi traversat râul Teleajen pe un dig, în zona localității Bucov, ca să ajungă la timp la muncă.

VOX "L-a luat apa cred. N-a putut să mai fugă de apă. A venit apa și l-a luat și l-a trântit în apă."

VOX "Poate era apa mică când a vrut să treacă și, dintr-o dată, a venit, că așa se întâmplă aici, dacă dă drumul la baraj."

NICU SORIN, plutonier, I.S.U. Prahova "Căutarile sunt îngreunate din cauza creșterii continue a debitului, iar aici, unde se presupune că a căzut victima, apa este învolburată și foarte adâncă. Nu putem folosi barca."

Pompierii au găsit în albia râului bicicleta bărbatului. De asemenea, au identificat urme care arată că omul a mers o bucată de drum pe marginea apei cu bicicleta. Potrivit pompierilor, trupul bărbatului ar putea fi dus departe de apele învolburate sau este blocat undeva, la mal, între resturi vegetale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2