Date companie
 
 
 
 

Un bărbat de 59 de ani s-a aruncat de pe un pod din Brașov, dar a scăpat cu viață

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : brasov, jandarmi, medici, barbat, pod, sinucida
 

A scăpat cu viață, după ce a vrut să se sinucidă! Vorbim despre un bărbat de 59 de ani din Brașov, care s-a aruncat, de la 13 metri, de pe un pod situat la marginea orașului. Totul s-a întâmplat sub ochii jandarmilor și medicilor chemați la fața locului, de către un trecător care a văzut omul ce se pregătea să sară în gol. Aceștia au încercat să-l convingă să renunțe la ideea de a-și pune capăt zilelor, dar fără succes.

AMBIANȚĂ "E scos de sub pod."

VOX "- A strigat ceva și s-a aruncat. - Cât timp a stat acolo? - Cam 20 de minute."

Un alt martor spune că omul s-a dezechilibrat.

VOX "- S-a dezechilibrat și a căzut în gol, apoi n-am mai văzut nimic, decât am auzit o bubuitură. - Adica nu s-a aruncat cu intenție? - Din câte am văzut a scăpat în gol."

LIVIU NAGHI, purtător de cuvânt, I.P.J Brașov "S-a discutat atât de către colegii de la jandarmerie cât și de către personalul sanitar și noi am încercat să-l convingem să coboare, nu a cooperat și din păcate s-a precipitat de pe pod. Din fericire, este în viață. "

AMBIANTĂ "- Nu s-a lovit deloc pe beton? - Pe beton, cu toracele și cu capul, dar a avut mâinile."

CIPRIAN SFREJA, purtător de cuvânt, I.S.U. Brașov "Bărbatul de 59 de ani a fost preluat de către medicii de pe ambulanță, este conștient, a suferit fracturi la membrele inferioare și probabil leziuni interne, care se vor stabili ulterior la spital."

Bărbatul nu consumase alcool înainte de a se arunca de pe pod. Deocamdată nu se știe ce anume l-a determinat să facă un astfel de gest. Cazul este, acum, în anchetă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2