Date companie
 
 
 
 

Un bărbat di n Galați susține că a fost bătut de mascați chiar în fața fetiței sale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, bataie, ancheta, plangere, fetita, politie, mascati, barbat
 

Snopit în bătaie de polițiști, chiar în fața fiicei sale de doi ani și jumătate! Cel puțin așa susține un bărbat din Galați. El a declarat că patru mascați au năvălit peste el în casă, la primele ore ale dimineții, l-au încătușat și l-au bătut sub privirile speriate ale fetiței lui.

VOX "La ora 5 jumate au intrat peste mine în casă, într-un stil barbar. Mi-au spart ușa fără să bată, fără să nimic. După primele lovituri, am strigat: stați, stați, că speriați fata! Au intrat patru mascați, am luat fata în brațe și m-au tras de picioare. Am căzut chiar aici și au început să mă calce cu picioarele."

Bărbatul este vizat într-o anchetă cu privire la un scandal și spune că urma să se prezinte la poliție, potrivit unei întâlniri stabilite între avocatul său și agentul care se ocupă de caz.

VOX "Conform înțelegerii avută cu unul dintre polițiști, în dimineața zilei respective mascații au năvălit în casa lui, i-au spart ușa, l-au luat cu forța de lângă fetița de 2 ani și jumătate și l-au bătut pe românește."

Bărbatul și-a scos certificat medico-legal și a primit șapte zile de îngrijiri medicale. Oamenii legii spun că nu au făcut decât să respecte procedura.

prin telefon: ȘTEFAN GOHOREANU, purtător de cuvânt, IPJ Galați "Deoarece proprietarul nu a deschis ușa la solicitarea polițiștilor s-a procedat la folosirea forței pentru a pătrunde în locuința unde a fost găsită persoana în cauză și întrucât a opus rezistența s-a procedat la încătușarea și ducerea acestuia la secția de poliție."

Avocatul bărbatului a depus plângere, la Parchet, iar conducerea Inspectoratului de Poliție a dispus o anchetă internă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2