Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din Capitală și-a luat viața cu un Kalașnikov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tragedie, arme, sinucidere
 

Un bucureștean s-a împușcat cu un pistol mitralieră, deprimat că soția sa voia să divorțeze. Tragedia avut loc în casa de vacanță a unui prieten de-al acestuia, din comuna argeșeană Bughea de Jos. Rămas singur acasă, bărbatul a luat una dintre armele de colecție ale prietenului său, un Kalașnikov, și a tras.

AMBIANȚĂ (prietenul iese din casă): "Nu am comentarii. Nu am comentarii. Nu ați auzit împușcături de la un AKM? -Nu, nu eram aici!"

Bărbatul în vârstă de 47 de ani era despărțit de soție de o lună de zile. Distrus că femeia era hotărâtă să pună capăt căsniciei, bărbatul i-a făcut o vizită prietenului său, la casa acestuia de vacanță din Argeș. În urma unei discuții aprinse cu soția, bucureșteanul a decis să-și pună capăt zilelor.

VOX: "S-a împușcat un om, un prieten de-al lui Bob."

VOX: "A trecut el de două ori, s-a dus în oraș și acum vreo patru ore a trecut și cu Bob. Au trecut amândoi și în vreo două ore, nu știu dacă sunt două ore când am auzit și eu."

Bărbatul a lăsat un bilet de adio lângă o fotografie de la nuntă.

AMBIANȚĂ (prieten al victimei): "-Era supărat? -Da, era supărat, însă... -Vă așteptați? -Nu! A vorbit vreodată de sinucidere? -Sincer? Da! (...) nu l-am luat în serios niciodată."

MĂDĂLINA BĂLĂNESCU, purtător de cuvânt, Poliția Argeș: "Un bărbat de 47 de ani din București care se afla în vizită s-a sinucis din păcate cu o armă aparținând deținătorului locuinței respective.(...) este vorba de o armă de panoplie, respectiv o armă de panou."

Polițiștii vor să afle acum de ce arma Kalașnikov era în stare funcțională. Arma a fost ridicată în vederea expertizei, iar trupul bărbatului a fost transportat serviciul Medico-Legal pentru efectuarea necropsiei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un tânăr a murit, după ce s-a aruncat de pe acoperișul unui cămin studențesc din București ( 5 Martie 2021 )

  Un tânăr în vârstă de 22 de ani s-a aruncat în gol, de pe acoperișul căminului studențesc în care locuia, în București. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, tânărul nu a putut fi salvat.

 • Polițiștii au anulat aproape 3.000 de permise de armă ( 10 Octombrie 2020 )

  Mii de arme au fost confiscate de polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, din cadrul Poliției Române de la începutul anului! 900 dintre acestea au fost letale. Totodată, au fost confiscate peste 36.800 de cartușe, dintre care peste 28.000 erau deținute ilegal. Oamenii legii au anulat și aproape 3.000 de permise de armă, de la începutul anului și până în prezent. Polițiștii au făcut și peste 400 de percheziții domiciliare.

 • Un tânăr de 22 de ani a murit, după ce a căzut într-o fântână ( 30 Septembrie 2020 )

  Un tânăr de 22 de ani din județul Vaslui a murit, după ce a căzut într-o fântână aflată în lucru. El a fost acoperit de pământ, pentru că pereții puțului nu erau încă betonați. Mai multe echipe de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență au intervenit la locul incidentului.

 • Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a surpat ( 11 August 2020 )

  Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost surprins de un mal de pământ care s-a surpat. Ore întregi s-au chinuit pompierii să-l scoată de sub pământ. Nenorocirea s-a produs între localitățile Tureni și Petrești.

 • Irakianul din Timiș care fabrica arme cu imprimanta 3D, reținut ( 9 Iulie 2020 )

  Polițiștii l-au reținut pe irakianul acuzat că a fabricat arme de foc cu ajutorul unei imprimante 3D! Omul cu dublă cetățenie, irakiană și britanică este acuzat că și-a transformat locuința într-o fabrică de arme...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2