Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din Craiova a murit electrocutat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Iulie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : retea, craiova, dosar, primar, gorj, moarte suspecta, electrocutat, becuri, jupanesti, iluminat
 

Dramă în comuna gorjeană Jupânești! Un bărbat din Craiova, care schimba becurile de pe stâlpii de iluminat public, s-a electrocutat și a murit carbonizat. Omul venise în localitate cu un prieten, ca să caute ceva de muncă. Primarul din Jupânești sustine că stabilise cu craioveanul doar să numere câte becuri arse sunt, nu să le și înlocuiască.

PETRE GUȘIȚĂ, primar, com. Jupânești, jud. Gorj "Au oprit la primărie, spunând că în zonă au o solicitare că nu merg 3 becuri pe rețea și o să vină să verifice dacă ilumuniatul este funcțional și, dacă sunt ok, să le dau 10 lei pentru intervenție. Nu sunt angajați ai firmei, nu sunt persoane cunoscute de mine. Sunt în tranzit și că le trebuie 100 de lei pentru motorină și că ei ar face un serviciu să verifice dacă sunt ok becurile în rețteaua de iluminat."

VOX "- E fir desfăcut acolo? - Da! Să se urce să se vadă că de aia ați venit aici. Să nu se întâmple ceva, să pună mana un copil pe ele sau ceva."

VOX "Am auzit că a venit să pună niște becuri. S-a întâmplat că a legat un fir aici si că a murit."

Medicii legisti au prelaut cadavrul bărbatului pentru necropsie. Anchetatorii au întocmit dosar penal în acest caz și fac cercetări pentru moarte suspectă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2