Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din Galați riscă să-și piardă un ochi, după ce a fost bătut crunt

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, omor, batut, barbat, violente, tentativa, ochi, vie, loviri
 

Situație dramatică pentru un bărbat din Galați! Omul riscă să-și piardă un ochi, după o ce a fost bătut crunt de un vecin. Scandalul a izbucnit în momentul în care victima a mers să își vadă plantația de viță de vie și a constatat că lipsesc mai multe bucăți de sârmă. Nervos, a dat vina pe un vecin despre care știa că ar fi furat din gospodării. L-a apostrofat pe acesta, dar s-a trezit cu o ripostă violentă.

VOX "El l-a chemat pe un nepot de-al lui. Ăla a venit cu un hârleț, el avea o ghioagă și au sărit la mine în vie și au început să îmi dea în cap. Noroc că am avut o caciulă, că altfel îmi crăpa capul."

Plin de sânge, bărbatul bătut a fost dus acasă de un localnic, apoi a fost transportat de urgență la spital.

VOX "Pacient policontuzionat prin agresiune este sub observație medicală. În secția de oftalmologie, având în vedere că pacientul a avut leziuni oculare."

Bărbatul spune că nu este prima oară când are probleme cu agresorii. Aceiași indivizi l-au băgat în spital și în 2013, iar vara trecută au intrat peste el în casă.

VOX "Au intrat peste mine, mi-au rupt și poartă și gard și ușa de metal, să intre să mă omoare în casă."

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe. În funcție de concluziile preliminare, fapta ar putea fi încadrată la tentativă de omor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2