Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din județul Brașov și-a înjunghiat copilul, apoi s-a spânzurat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, brasov, baiat, spanzurat, injunghiat, copil barabat, ormesani
 

Gest șocant al unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitate brașoveană Ormeșani! După o ceartă, acesta și-a înjunghiat copilul, în vârstă de 14 ani, elev în clasa a IX-a, și apoi, s-a spânzurat. Adolescentul se afla doar în grija tatălui său, după ce mama plecase de mai mult timp la muncă în străinătate. După ce a fost înjunghiat, el a mai avut putere să cheme salvarea și a fost transportat la spital, însă pentru tatăl său nu s-a mai putut face nimic.

MARCEL ALBEAN, purtător de cuvânt, Spitalul de Pediatrie Brașov "La membrele superioare, la un membru inferior și regiunea abdominală, sunt vreo 5 înțepături cu cuțitul."

VOX "A ieșit afară și a strigat după ajutor. N-am văzut rănile că era deja bandajat. Când am ajuns noi acolo, era deja bandajat. A zis, m-a înjunghiat tata."

VOX "Ne-am trezit și am deschis poarta. Era în poartă, aici, și a venit înăutru până când a venit salvarea. (...) Am întrebat “ce-ați făcut” și n-a zis nimic, a zis doar că tata e mort."

LIVIU NAGHI, purtător de cuvânt, I.P.J. Brașov "A izbucnit un conflict spontan între ei și tatăl și-a înjunghiat copilul, apoi s-a spânzurat."

Cadrele didactice de la școala în care învață băiatul știau că acesta are probleme acasă.

MARIANA MARCU, director, Colegiul Tehnic ”Transilvania” Brașov "O familie dezorganizată. Mama, plecată în Italia. Dirigintele ne-a spus că tatăl este agresiv. Și-a amenințat soția, din Italia, că o va omorî, din cauza unei relații extraconjugale."

După ce va fi externat, adolescentul va ajunge în grija bunicilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Vedete la Zoo ( 4 August 2021 )

  Primii pui de panda roșu născuți în România, la Grădina Zoologică din Brașov, au fost prezentați publicului, la opt săptămâni de la naștere. Sunt puii lui Peggy și Benji, singurele exemplare de panda roșu din țara noastră. Micuții au trecut cu bine de perioada critică, iar acum se dezvoltă normal.

 • Criză de sânge, la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași ( 8 Iulie 2021 )

  Situație disperată la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași. Este criză de sânge, iar zilnic doi pacienți află că nu pot fi operați. Oamenii sunt nevoiți să aștepte zile întregi pentru a fi operați, iar medicii...

 • Un bărbat a fost înjunghiat chiar sub privirile amuzate ale trecătorilor, la Deva ( 10 Iunie 2021 )

  Caz șocant, la Deva! Un bărbat de 48 de ani a fost înjunghiat în plină stradă, sub privirile impasibile și chiar amuzate ale trecătorilor. Vă avertizăm, urmează imagini cu impact emoțional.

 • 40 de spitale bucureștene au început vaccinarea pacienților ( 18 Mai 2021 )

  În 40 de spitale bucureștene a început, astăzi, vaccinarea pacienților împotriva coronavirusului, atât în spitalizarea continuă, cât și în cea de o zi. Potrivit directorului D.S.P. București, Oana...

 • Turist britanic, găsit spânzurat în pădure, aproape de Bușteni ( 18 Mai 2021 )

  Un turist britanic dat dispărut de familie a fost găsit spânzurat în pădure, în zona dintre Bușteni și Poiana Țapului. Salvamontiștii au intervenit în noaptea de luni spre marți, în căutarea unui cetățean...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2