Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din județul Dâmbovița a fost mâncat de porci

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Februarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dambovita, murit, barbat, porci, mancat
 

Sfârșit înfiorător pentru un bărbat dintr-o comună din județul Dâmbovița. Bărbatul în vârstă de 64 de ani a murit după ce a fost mușcat de cei doi porci ai săi. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de un vecin venit în vizită. În momentul în care acesta a intrat în casă, a văzut animalele năpustite asupra proprietarului decedat.

VOX "- Când îi ținea acasă, când îi ținea afară. - Mari porcii? - Nu, niște ăia micuți, dar a făcut hipotermie, că altfel nu pot să îmi explic. În momentul când a murit, porcul e omnivor, na."

Bărbatul era divorțat și locuia singur, după ce fiul său s-a mutat în altă localitate. Vecinii mai spun că bărbatul era bolnav și obișnuia să bea peste măsură. Tot ei susțin că omul avea obiceiul sa țină porcii în casă, pentru a-i apăra de frig.

VOX "- Unde îi ținea? - În casă cu el, dar dacă a dat de sânge, n-ai văzut că și câinele dacă îi dai ceva și simte că e carne, îl roade, îl roade. Așa și porcii."

Rudele victimei vor să incinereze cei doi porci și să scape astfel de necazul din bătătură.

VOX "Să ia porcii, să îi ducă la gradina zoologică. Lumea în ziua de azi este foarte saracă și dacă prinde unu porcul îl taie și-l vinde și mâncăm carne de porc."

Poliția cercetează cazul. În urma autopsiei, se va stabili dacă bărbatul era sau nu în viață, în momentul în care a fost mușcat de porci.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Moarte suspectă, în Centrul Vechi ( 29 Iunie 2020 )

  Moarte suspectă, în Centrul Vechi al Bucureștiului! În jurul orei 21:00, trecătorii prin zonă au semnalat la 112 faptul că un bărbat furios distruge o terasă și că se aruncă în fața mașinilor. Bărbatul în vârstă...

 • Polițist local, anchetat pentru braconaj ( 28 Iunie 2020 )

  Polițist local din Dâmbovița, cercetat pentru braconaj! Oamenii legii au făcut patru percheziții, în localitățile Moreni, Iedera și Valea Mare, într-un dosar de braconaj cinegetic.

 • Incendiatorul fetei din Mehedinți a încercat să se sinucidă ( 26 Iunie 2020 )

  Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. Polițiștii l-au găsit în celulă, spânzurat cu un tricou, și l-au resuscitat până de sosirea echipajelor medicale.

 • Un sucevean bănuit de furturi de mașini, extrădat în Luxemburg ( 9 Iunie 2020 )

  Un bărbat de 37 de ani din Suceava a fost arestat la cererea autorităților din Luxemburg, care îl acuză de 19 furturi de autoturisme de teren. Bărbatul, cu dublă cetățenie, română și ucraineană, este suspectat...

 • Un bărbat cu bebelușul în brațe a căzut de la etajul zece al blocului în care locuia ( 30 Ianuarie 2020 )

  Tragedie cumplită în Brașov! Un bărbat de 37 de ani s-a aruncat de la etajul 10, cu bebelușul în brațe. Potrivit presei locale, în această dimineață, bărbatul a ieșit pe balcon și s-a aruncat în gol, ținând în brațe...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2