Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din județul Dolj și-a împușcat mortal nevasta, după care a încercat să se sinucidă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dolj, impuscat, arma, vanatoare, barbat, sotia, gelozie
 

Crimă șocantă în județul Dolj! Un bărbat în vârstă de 51 de ani și-a ucis soția cu arma de vânatoare, după care a încercat să se sinucidă. Drama s-a produs în localitatea Zănoaga. Cei doi soți trăiau separat de câteva luni, însă gândul că femeia, care era mai mică decât el cu noua ani, ar avea un iubit, i-a luat mințile bărbatului. Orbit de gelozie, el a pus mâna pe armă și a mers la casa părintească a soției, unde a împușcat-o mortal, după care și-a pus pușca la cap și a tras.

VOX "Am auzit niște focuri de armă. Am văzut mașina lui acolo. A tras uluci din gard. Cu pușca de vânătoare și-a împușcat soția, apoi s-a împușcat și el."

VOX "Am zis ca e petarde, ceva. Când colo, două împușcături!"

Mama si fiica femeii, care erau în curte, au auzit împuscaturile și au mers în casă, ca să vadă ce s-a întâmplat. Au ramas înmărmurite, în fața scenei de groază. Victima își dăduse deja duhul, iar lângă ea zăcea și cel care-i fusese soț. Femeile au sunat, imediat, la 112. La fața locului au ajuns atât medicii, cât și criminaliștii.

MIHAELA MORMOE, medic primar, U.P.U. - S.J.U. Craiova "Este vorba despre un pacient de 51 de ani de sex masculin. Plăgi împușcate la nivelul feței."

Anchetatorii așteaptă,acum, ca bărbatul să fie operat, pentru a-l audia în dosar de omor întocmit pe numele lui.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2