Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din județul Suceava și un altul din județul Mehedinți, arși de vii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, mehedinti, incendiu, flacari, suceava, barbat, ipotesti
 

Incendiu ucigaș, în localitatea suceveană Ipotești! Un bãrbat în vârstă de 51 de ani a ars de viu în propria locuințã. Omul locuia singur, într-o baracă, deoarece își vânduse casa, după moartea mamei lui. În baracă avea o sobã improvizatã, iar vecinii spun cã e posibil ca aceasta să fi fost sursa incendiului.

VOX ”Focul a izbucnit foarte repede, dar ei au șemineu, acolo, în casă, o sobă improvizată, și s-au aprins flăcările foarte repede.”

VOX ”Ne gândeam sã nu ajungã la stâlp, cã erau sârmele, și am ieșit în drum. Luam foc și noi! Deodatã, când ne-am trezit, erau flãcãri. Desculțã am ieșit!”

Pompierii au ajuns imediat la fața locului, dar nu au reușit să-l salveze pe om din flăcări.

MILICÃ TUDORESCU, șef gardă de intervenție, Detașamentul de Pompieri ”Drobeta” ”După stingerea incendiului, s-a constatat că există o victimă, un barbat de 51 de ani. S-a localizat și lichidat incendiul. Efectuăm cercetarea cauzei de incendiu.”

Caz asemănător în Mehedinți, unde un bãrbat a murit ars de viu în casa în care locuia singur. Cel mai probabil a adormit cu țigara aprinsã.

VOX ”M-au anunțat vecinii că arde casa. Am ieșit, am găsit două bidoane cu apă. Până au venit și vecinii cu alte găleți, n-am rezistat mai mult de 5 secunde. Aruncam cu apă și ieșeam afară.”

VOX ”Am înțeles că ar fi adormit cu țigara în gură. Știți cum e! Se întâmplă accidente, mai ales cu fumători.”

Trupul carbonizat al bãrbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legalã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Moarte suspectă, în Centrul Vechi ( 29 Iunie 2020 )

  Moarte suspectă, în Centrul Vechi al Bucureștiului! În jurul orei 21:00, trecătorii prin zonă au semnalat la 112 faptul că un bărbat furios distruge o terasă și că se aruncă în fața mașinilor. Bărbatul în vârstă...

 • Viiturile au făcut prăpăd, în câteva județe din țară ( 26 Iunie 2020 )

  Defileul Jiului a fost închis, în cursul dimineții, din cauza viiturilor care au adus cu sine aluviuni, bucăți de stâncă și trunchiuri de arbori! În cursul dimineții, C.N.A.I.R. și Poliția Rutieră au dispus închiderea...

 • Incendiatorul fetei din Mehedinți a încercat să se sinucidă ( 26 Iunie 2020 )

  Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. Polițiștii l-au găsit în celulă, spânzurat cu un tricou, și l-au resuscitat până de sosirea echipajelor medicale.

 • Doi bărbați, cercetați penal pentru cruzime față de un cal ( 17 Iunie 2020 )

  Un tată și fiul său din Dumbrăveni, județul Suceava, vor fi cercetați sub control judiciar pentru maltratarea unui cal.

 • Fata incendiată de criminal, în stare critică ( 14 Iunie 2020 )

  Fata de 17 ani din Mehedinți, incendiată de un fost condamnat pentru crime, eliberat anul trecut din închisoare, a fost transferată la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din București. Ea este în stare extrem de gravă...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2