Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din Mediaș a murit carbonizat în propria locuință

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, incendiu, garsoniera, sibiu, Medias, barbat, carbonizat, tigara
 

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 53 de ani, din Mediaș, județul Sibiu! Omul a murit carbonizat în garsoniera sa, din cauza propriei neglijențe. El a adormit cu țigara aprinsă și i-a luat casa foc. Întreg blocul s-a umplut de fum, iar vecinii alarmați au chemat pompierii. În urma incendiului, doua vecine au fost și ele intoxicate cu fum și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

VOX "Ar fi adormit pe fotoliu, fiind beat, și i-a cazut tigara din mâna si a luat foc. Curent n-a avut, gaz n-a avut, nu a avut de la ce sa ia foc."

VOX "Buf, buf, ma gândeam ca vecina noastra de sus. Si imediat am auzit ca au venit masini, au ajutat."

ANASTASIU LAURENȚIU, purtator de cuvânt, I.S.U. Sibiu "S-a intervenit cu doua autospeciale de stingere cu apa si spumă. Pe timpul intervenției au fost evacuate 20 de persoane."

Aceeasi garsoniera a mai ars cu ceva timp în urmă, însă, atunci, proprietarul a avut noroc și a scăpat cu viață.

VOX "El a mai avut un incendiu tot asa tot din tigara. El a lasat tigara si a plecat."

Pompierii au confirmat că, și de data asta, incendiul a fost provocat de țigara uitată aprinsă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Finalizarea secțiunii Boița - Cornetu din autostrada Sibiu - Pitești, abia peste șapte ani ( 17 Februarie 2021 )

  Greu cu lucrările de infrastructură rutieră, în România! Anunțul aparent optimist al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, privind un proiect de mare interes, ascunde o capcană a timpului.

 • Lucrările pe 9 km din autostrada Nădlac - Sibiu, blocate ( 2 Februarie 2021 )

  Nouă kilometri de autostradă de pe tronsonul Nădlac - Sibiu s-au coagulat în buturuga mică menită să răstoarne pe termen lung carul mare al planului de a avea o șosea de mare viteză de la intrarea în țară...

 • Proteste, după incendiul de la Matei Balș ( 30 Ianuarie 2021 )

  Protest la Institutul "Matei Balș" din Capitală! Mai multe persoane s-au adunat, vineri seară, în zona unității medicale pentru a-și exprima nemulțumirea față de incidentele repetate din sistemul sanitar românesc. Protestatarii au adus cu ei și lumânări pe care le-au aprins în memoria celor cinci pacienți decedați ieri. Totodată, aceștia au cerut demisiile președintelui României Klaus Iohannis și a șefului Departamentului pentru Situații de Urgență Raed Arafat.

 • Cinci pacienți și-au pierdut viața, în urma incendiului de la „Matei Balș” ( 29 Ianuarie 2021 )

  Incendiu cu urmări grave, la Institutul "Matei Balș" din Capitală! Cinci pacienți și-au pierdut viața, iar peste 100 au fost evacuați, unii dintre ei fiind mutați în alte saloane ale spitalului, iar alții fiind transferați la diferite unități medicale din București. Autoritățile continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cauza producerii tragediei. Aceștia iau în calcul mai multe ipoteze, printre care și cea a unui scurtcircuit. Șeful statului, Klaus Iohannis, și premierul României, Florin Cîțu, au felicitat rapiditatea intervenției echipajelor de salvare la locul producerii incendiului.

 • Amenzi de 175.000 de lei, în cazul incendiului de la platforma de reciclare din Buzău ( 22 Ianuarie 2021 )

  Amenzi de 175.000 de lei, în urma incendiului produs marți la o platformă de reciclare a deșeurilor situată la ieșirea din municipiul Buzău! În urma verificărilor, comisarii Gărzii de Mediu au găsit mai multe nereguli...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2