Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din Orșova susține că a fost bătut de polițiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 August 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, batut, politisti, parchet, barbat, beat, orsova
 

Acuzații grave la adresa polițiștilor din Orșova! Un bărbat în vârstă de 54 de ani susține că a fost bătut măr de polițiștii veniți să aplaneze un conflict cu o vecină. Omul recunoaște că s-a îmbătat și a făcut scandal cu o vecină. Alertați, polițiștii au intervenit și l-au luat la secție, unde, susține acesta, l-ar fi bătut măr.

VOX “Îmi puse cătușele și pe drum, când plecă cu mine, îmi spune: stai că îți arăt! Până am ajuns la poliție îmi dete de ajunsei în halul ăsta.”

VOX “Când a plecat a fost sănătos, că a fost băut, a fost băut, dar nu cred că este criminal să îi pună cătușele la mâini și când mă sună copiii să merg la spital că este la spital cu capul spart și desfigurat la față.”

În replică, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți susțin că, de fapt, bărbatul era atât de beat, încât a căzut din mașină chiar în fața secției de poliție, în timp ce oamenii legii încercau să-l ducă la spital. Familia bărbatului nu este, însă, de acord cu punctul de vedere al Poliției și vrea să depună plângere la parchet, pentru efectuarea unei anchete care să scoată la iveală adevărul.  « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2