Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din Pitești a furat banii propriilor copii, apoi s-a lăudat pe facebook cu fapta sa

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bataie, bani, medic, pitesti, copii, Facebook, intretinere, barbat, bautura, iubita
 

Băutura i-a luat mințile unui bărbat din Pitești, care a ajuns să fure de la gura propriilor copii. Individul a bătut-o în plină stradă pe fosta iubită, cu care are 3 copii, și i-a furat geanta în care femeia avea banii pentru controlul medical al unuia dintre micuți și pentru întreținere, însemnând 1.200 de lei. Apoi, s-a pozat cu banii furați și s-a lăudat prietenilor pe Facebook.

AMBIANȚĂ "De ce v-ați tâlhărit concubina? Ce ai făcut cu banii? Nu ți-a fost milă că ți-ai lăsat copiii fără bani, au și ei nevoie de hrană, de medicamente."

Bărbatul din imagini are 30 de ani și este tatăl a trei copii, cel mai mare de 10 ani, iar cel mai mic de 3 ani. Niciunul nu locuiește cu el, ci sunt crescuți de mama lor, fosta iubită a bărbatului, care a pus capăt relației din cauza bătăilor pe care le primea. Chiar și așa, s-a trezit atacată în plină stradă.

VOX "Uitați, m-a lovit! Mi-a smuls geanta, mi-a luat banii. Erau banii de chirie, trebuia să plătesc gazul și pentru vizita băiatului la inimă. Știa! Știa că are probleme copilul de sănătate, că am făcut programare pentru vizită, dar nu s-a gândit la nimic. El în momentul în care bea, nu mai gândește."

AMBIANȚĂ "- Ți-ai făcut poză cu banii pentru Facebook? Regreți ce ai făcut? - Normal că regret. - Te gândești la copiii tăi că acum nu mai au bani?"

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. El nu este, însă, la prima confruntare cu legea. În februarie a ieșit din închisoare, unde a ispășit o pedeapsă pentru tentativă de omor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2