Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din Reșița face închisoare pentru furtul unui metru de fier beton

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : penitenciar, instanta, barbat, condamnat, fier, popa, beton, sapca, metru, amnistie
 

Un bărbat din Reșița este după gratii, pentru un metru de fier beton! Instanța l-a condamnat la un an și șase luni de închisoare cu executare, după ce a fost prins la furat, într-o fabrică dezafectată din oraș. Condamnatul, un bărbat în vârstă de 28 de ani, spune că a furat fierul beton ca să facă rost de bani, pentru a-i cumpăra mamei sale medicamentele de care avea nevoie.

COSMIN BOLOSIN, avocat "A furat de la uzina Otelul Rosu o cantitatea infimă de fier. Pentru aceasta, instanța l-a condamnat la un an și 6 luni de închisoare cu executare efectivă. În Oțelul Roșu nu se găsesc locuri de muncă și nu putea realiza un venit pe cale licită!"

Bărbatul este încarcerat în penitenciarul "Popa Șapcă" din Timișoara. Amnistia l-ar putea elibera.

CARMEN ORAȘANU, avocat "De obicei, când se dă o condamnare cu închisoarea la nivel mic, este ceva în spatele condamnarii. Trebuie să se justifice o măsura preventivă, care, altfel, nu s-ar justifica sau este vorba de o repulsie a judecatorului."

Proiectul de lege pentru amnistierea unor infracțiuni și grațierea unor pedepse a fost adoptat, marți, pe articole, de către deputați, dar a fost scos de pe ordinea de zi a plenului, înainte de votul final.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2