Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din Sibiu a fost atacat de urs, în lanul de porumb

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, consilier, sibiu, barbat, atacat, urs, local, porumb, porumbacu, lan
 

S-a luptat cu ursul și a reușit să-l pună pe fugă! Este vorba despre un consilier local, în vârstă de 65 de ani, din comuna Porumbacu, județul Sibiu, care și-a păstrat sângele rece, în momentul când a întâlnit sălbăticiunea, în lanul de porumb. În urma incidentului, Ion Tămâială a ajuns la spital cu răni superficiale. De pe patul de suferință, sibianul a reconstituit scena atacului. Povestea pare desprinsă dintr-un film de aventuri.

ION TĂMÂIALĂ, consilier local, com. Porumbacu de Jos "S-a ridicat în sus, era mai mare ca mine, și n-aveam altă șansă, i-am pus mâna în gât! Și, atunci, m-a apucat de cap, mi-o luat pălăria din cap, dar nu m-o lovit aici, am simțit numai durere! L-am ținut de gât și de o ureche și, atuncea, o întors și m-a apucat de aicea! Și, când m-o apucat de mână, nu am mai avut ce face, m-a durut, l-am lăsat de ureche și, atunci, i-am tot dat în nas! O încercat să sară iar la mine! Când o venit să sară, eu i-am dat cu piciorul, i-am băgat un picior în gură, așa! Și, când o fost aicea, i-am mai dat câțiva pumni în gură! S-o ridicat în două picioare și a luat-o la fugă!"

Sibianul a ajuns la spital cu ajutorul unui vecin, care muncea în apropiere.

DECEBAL TODĂRIȚĂ, purtător de cuvânt, Spitalul Județean Sibiu "În momentul în care a ajuns la spital, era stabil, conștient. Practic, a trecut cu bine de acest moment! El prezintă mușcături la membrul superior stâng și membrul inferior stâng. Plăgile sunt unele relativ superficiale! Urmează ca pacientul să fie investigat și la Secția Infecțioase!"

Acesta este primul caz înregistrat, în ultimii ani, în județul Sibiu, în care un localnic este atacat de urs.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ne-a părăsit Bogdan Stanoevici ( 12 Ianuarie 2021 )

  Bogdan Stanoevici nu mai este printre noi. Actorul și omul politic Bogdan Stanoevici, în vârstă de 62 de ani, a decedat în această dimineață.

 • A început vaccinarea împotriva coronavirusului, în județul Bihor ( 5 Ianuarie 2021 )

  Vaccinarea împotriva coronavirusului SARS CoV-2 a început în această dimineață, la ora 8, și în județul Bihor. În cele 12 centre de vaccinare din Bihor au fost transportate, de la centrul regional de depozitare din Cluj Napoca...

 • Anchetă la Spitalul Floreasca, în cazul cadavrului dispărut ( 4 Ianuarie 2021 )

  Anchetă la Spitalul Floreasca din București, în cazul dispariției unui cadavru. Pacientul decedase, în ultima zi a anului trecut, din cauza bolii COVID-19. Când rudele pacientului decedat au mers la morga spitalului...

 • Restaurantele, cafenelele și cinematografele, redeschise la interior în Sibiu ( 3 Ianuarie 2021 )

  Localurile din Sibiu se redeschid! Toate restaurantele și cafenelele din oraș și-au reluat activitatea la interior, în limita a 30% din capacitate. Relaxarea restricțiilor vine după ce rata de infectare din Municipiul Sibiu a ajuns la 1,98 de cazuri la mia de locuitori. 

 • 100 de cadre medicale, imunizate astăzi la Spitalul Universitar ( 30 Decembrie 2020 )

  Campania de vaccinare împotriva COVID-19 a început astăzi și la Spitalul Universitar din Capitală! Primii care s-au imunizat au fost medicii cei mai expuși – medicii de la UPU, din ATI și din Blocul Operator.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2