Date companie
 
 
 
 

Un barbat din Suceava a vandalizat o sala de jocuri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, suceava, judecatori, barbat, jocuri, sala
 

A făcut praf o sală de jocuri, dar este cercetat în stare de libertate! Supărat că a pierdut aproximativ 40.000 de euro la jocuri, un sucevean în vârstă de 33 de ani s-a răzbunat pe aparate. Urmarea: razbunatorul a fost dus în fața judecătorilor! Spre surprinderea oamenilor legii, bărbatul a declarat că nu este la prima ispravă de acest gen.

GABRIEL PANTIRU, purtator de cuvant, I.P.J. Suceava "Persoana în cauzã, în urma cercetãrilor s-a stabilit cã este suspect si de comiterea altei infractiuni comisã la începutul lunii martie"

Potrivit anchetatorilor, există și alte persoane care au vandalizat aparatele din sala de jocuri.

GABRIEL PANTIRU, purtator de cuvant, I.P.J. Suceava "La unitatea în cauzã, au fost înregistrate pânã acum cinci plângeri de distrugere. În toate cazurile fiind identificati suspectii de comiterea faptelor care au fost prezentati Parchetului de pe lângã Tribunalul Suceava, care a dispus cercetarea lor în stare de libertate."

VOX "Diferite persoane, mai exact douã, au spart în repetate rânduri 14 aparate, inclusiv trei geamuri. Cât este paguba? Probabil în jur de 25.00 de euro, destul de mult."

Ancheta în acest caz continuă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2