Date companie
 
 
 
 

Un barbat din Tecuci, ucis cu un fier de călcat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ucis, crima, barbat, calcat, fier, tecuci
 

Crimă teribilă la Tecuci! Un bărbat de 71 de ani a fost ucis cu fierul de călcat, în propria locuință. În ziua crimei nimeni nu a auzit nimic. O vecină l-a văzut pe bărbat prăbușit în curte plin de sânge și a chemat ambulanța.

VOX "Câinii lătrau.  Să răcnească n-am auzit, că ieșeam, dacă auzeam. Nouă ne e frică să stam în casă de-acum."

MIHAI POLINSCHI, director, Ambulanța Galați "Pacientul era căzut pe jos, inconștient, în stop cardiorespirator de zeci de minute bune, cu mai multe plagi la nivelul capului, provocate, foarte probabil, de un fier de calcat."

Vecinii spun că bărbatul, văduv, avea două fiice, una în Tecuci și alta în Israel, dar nu ținea legătura cu nici una dintre ele. El era vizitat de diverse femei alături de care consuma alcool.

VOX "El se ducea aici la Bălan la băutură și avea de-a face cu mai multi derbedei din ăștia și cine știe ce or fi spus: ăsta are bani că are copii în afară, bănuiesc eu."

VOX "Veneau tot felul de vecine cu care mai avea el companie, probabil mai beau împreună."

Femeile care îl vizitau pe batrân sunt în vizorul anchetatorilor.

LILIANA ISTRATE, purtător de cuvânt, Parchetul de pe lânga Tribunalul Galați  "- Există un cerc de suspecți la acest moment. - În acest cerc de suspecți sunt și suspecte? - Da, există și suspecte."

Procurorii nu exclud ca bărbatul fi fost ucis pentru bani. El primise pensia la începutul săptămânii, dar în casă nu a fost găsit niciun leu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2